Bygga garage eller carport till bilen?

Tillgång till en bra plats att förvara bilen är angeläget för många. Särskilt de som bor i lägenhet, och endast har möjlighet till gatuparkering, bär ofta på en önskan om att kunna finna en fast punkt att parkera sin pärla. De som bor i hus har många gånger redan en dedikerad plats för sitt fordon, men så är det långt ifrån alltid.

Satsa på rätt byggmaterial

Om du inte redan har ett garage eller en carport till din bil, vad ska du satsa på? Till att börja med är det alltid skönt att kunna få bilen under tak och en enkel carport är inte alltför svår att snickra ihop själv. Det kräver förstås material av hög kvalitet, något som Buildor tillhandahåller för både hemmasnickrare och proffs. Här beställer du allting enkelt och smidigt på nätet och behöver därmed inte besöka någon fysisk bygghandel.

Ett garage är förstås ett litet större bygge än en carport och kräver således mer material och en större arbetsinsats. Här har du dock en plats att meka med din bil, om du så skulle önska. Samtidigt är det många som uppskattar just ett garage under den kalla årstiden, där en isfri bil känns både skönt och tidsbesparande en kylig morgon. Ett garage går också att värmeisolera, så att du dessutom kan se fram emot en “rumstempererad” bil när det är dags för avfärd.

Så, carport eller garage? Valet är ditt.

marinate